Forlaget RosenbjergBilleddansk.dk
Forlaget Rosenbjerg
Billeddansk.dk

Forlaget Rosenbjerg tilbyder digitale og fysiske læremidler til undervisning i dansk som andetsprog

Digitale læremidler

Vi står bag en af Danmarks største læringsportaler; Billeddansk.dk. Portalen er målrettet undervisning af tosprogede i dansk som andetsprog.

Billeddansk.dk henvender sig til tosprogede kursister på sprogskoler, FVU og FGU og tilbyder tilegnelsen af erhvervsrettet ordforråd gennem selvrettende lytte-, læse- og skriveøvelser samt øvelser i grammatik, fonetik og stavning.

For kursister på sprogskoler er læringen modultestrettet. Vi er pt. i gang med at bygge individuelle læringsforløb til modulerne på alle 3 danskuddannelser på A1 og A2 niveau.

Find mere info om Billeddansk.dk her.

Fysiske læremidler

I 2024 bliver det muligt at downloade fysiske materialer skræddersyet til de individuelle læringsforløb på Billeddansk.dk.

De fysiske materialer forankrer læringen fra Billeddansk.dk og støtter sammen med Billeddansk.dk op omkring den svære opgave det er at rumme flere moduler på samme hold.

For download af de fysiske materialer gælder vilkår ifølge Copydan Tekst & Node.

Find de fysiske materialer i vores webshop i løbet af 2024. Her vil du også snarest kunne finde fysiske spil og visuelle materialer , der støtter op om læringen på Billeddansk.dk.

Billeddansk til sprogskoler

De modultestrettede moduler kombinerer modultesttræning med tilegnelsen af relevant ordforråd på A1 og A2 niveau på alle 3 danskuddannelser.

Modulerne i kategorien specifikt målrettet sprogskoler sikrer, at alle kursister uanset starttidspunkt når igennem hele det pensum, der er en forudsætning for at bestå næste modultest.

Hertil kommer differentieret undervisning, hvor Billeddansk.dk gør det muligt for det enkelte at arbejde i det tempo, der passer ift. det individuelle faglige niveau.

Følg linket til Billeddansk.dk her.

Lær dansk online

Billeddansk.dk til FGU

Ofte er tosprogede kursister på FGU dobbelt udfordrede, det vil sige udfordrede både ift. til det dansksproglige og det specifikt faglige, der skal læres på FGU.

Billeddansk.dk giver tosprogede elever på FGU mulighed for at tilegne sig relevant ordforråd inden undervisningen, så de kan få mere ud af den læring, der ligger i klasselokalet.

Du finder kategorien med relevans for FGU under overskriften: JOBFOKUS. Her præsenteres eleverne for ordforråd ift. relevante jobs inden for deres fagretning.

Følg linket her.

Billeddansk.dk til FVU

Billeddansk.dk tilbyder kursister på FVU, herunder både kursister med dansk som modersmål og tosprogede kursister moduler med fokus på FONETIK og STAVNING.

Kursister på FVU har desuden mulighed for at tilegne sig de 120 ORD støttet af visuel forankring og skriftlige eksempler samt sortering i ordklasser.

I løbet af 2024 følger indhold til de 4 trin på FVU. Billeddansk.dk kan derfor bruges af kursister på FVU til reduceret pris i hele 2024.

Kontakt os for nærmere info.

Lærervejledning

I lærervejledningen finder du en gennemgang af funktionaliteten på Billeddansk.dk samt idéer til spil og andre aktiviteter i undervisningen, der forankrer det lærte på Billeddansk.dk.

Dansk som andetsprog i folkeskolen

Billeddansk.dk henvender sig primært til voksne kursister på sprogskoler, FGU og FVU.

Alligevel har vi opdaget, at mange af vores brugere også bruger Billeddansk.dk sammen med deres børn. Især kategorierne 360 substantiver og 360 verber er populære blandt vores brugere med børn.

Dette har ændret vores syn på Billeddansk.dk, og vi tilbyder derfor abonnementer til lærere i folkeskolen, der har lyst til at bruge Billeddansk.dk sammen med deres tosprogede elever.

I løbet af 2024 udkommer en sektion på Billeddansk.dk målrettet tosprogede børn med læseopgaver på A1 og A2 niveau samt fysiske materialer til brug i undervisningen sammen med Billeddansk.dk.

Her følger i 2024 en webshop

Kontakt

Nordbovej 18

9800 Hjørring

Danmark

CVR 31 95 32 35

Digitale læremidler

www.billeddansk.dk

Kundeservice

Mandag til fredag

8.00 til 18.00

Telefon:

+45 30820572

Mail:

info@forlagetrosenbjerg.dk

Links

Salgs- og leveringsbetingelser

GDPR

Cookies

Systemkrav